Ads

Sunday, February 22, 2015

Tempahan Tshirt dan Baju F1, ( Cetak Baju, Baju Korporat, Baju Grouping, Baju Banyak, Baju Cantik )

Yes, kalau cakap pasal printing, memang la ramai yang boleh buat, tapi kenapa iolls choose yang ni, 
sebab kualiti diorang bagi memang "Thumbs Up"! dan ya, murah. 

see,

Kualiti, Cepat dan Murah!


part of printkaler crew

Serius, cik abang ni dan crew "printing"nya semuanya muda mudi belaka uolls, idea memang fresh! dan kalau takde idea nak buat baju untuk persatuan bagai, depa memang boleh cadangan apa yang sesuai, dan yang paling best, tolong design kan. cas design pun tak mahal, sangat affordable. 

kenapa affordable?


 Ade Baju Display

Customer posing dalam kedai

sebab depa punya harga memang harga student! depa punya lokasi kedai di UiTM Shah Alam, UiTM Puncak Perdana dan UiTM Puncak Alam. Itu yang best tuh, so, orang luar UiTM, which is bukan Netizen, pun boleh rasa harga murah ni. Memang takde cas lebih atau kurang. sama je. wewiit! :)

Baju Tempahan dari geng-geng UiTMers : 

geng ACCA  
 geng Fakulti Kejuruteraan Mekanikal
 Geng Fakulti Perakaunan
 Geng GPMS UiTM
Geng ABACS

 bila dikaji, memang depa bagi murah cuz dah nama dalam U kan, kita kene la bagi harga murah, and plus, depa ni memang ada kilang sendiri kat luar. No wonder murah! sebab bukan orang tengah wokeyy. kita straight jah dengan depa.

sekitar gambar kilang;




Oh ya, bukan sembarangan tau, Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) pun customer tetap Print Kaler tau.. :) Perodua, UMW, Toyota.. etc. check out laman web depa. 

Cara Tempah?

Ada design (JPEG,Ai) > email (abbasyprosolution@gmail.com) > Designer akan check > Re-check by kita > kita setuju > Proceed Printing > Siap (ada kalau takde masalah design, 2 hari boleh siap tau!)

Tiada design > lakar bodoh2 dalam word/paint > Designer design balik > Bagi kat Kita, kita check > Puas Hati > Proceed Printing > Siap! :)

Okeyh, yang bestnye, tak payah datang kedai pun takpe, nak jumpa kat luar pun takde masalah, siap haritu ada customer lagi kat Gombak, ajak lepak minum kopi je, sambil bincang design, bila siap, boleh hantar weeyy. :)

 Ada plak satu kali Customer dari Kelantan tau (USM) , depa hantar naik bas ekspress! okeh, bas ekspress!! takdehal lah. bereh blako satu Malaysia.

Baju geng USM, Kelantan

Sebab depa memang murah, dan guna finest cotton, sebab depa tau kita ni kalau nak pakai mestila nak selese, taknak Tshirt jenis memeri, tahu? Yang cepat kembang2 tu? haa.. takde okeh. ini memang okeh. betahun-tahun pakai pun masih tahan. 


Contact?

boleh straight ja call 

abam Mazlan 013-594 2697, atau abam Mim 019-440 5130

pergi terus laman web depa 

email abbasyprosolution@gmail.com

nak tengok hasil kerja depa?

Instagram: Print Kaler
Facebook:www.facebook.com/printkaler

gerenti puas hati! 






3 comments:

mazlan said...

terbaik!!!
memang #printkaler terbaik

murah cepat dan berkualiti

ezatul farita said...

hebaatttttt

Jim Izz said...

Terbaek..